In het Zuiderstrandtheater

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

Bewonder een dansvoorstelling van NDT 1

Locatie

Datum

Tijdstip

Prijs

Aantal

Zuiderstrandtheater, Den Haag

Zondag 1 december 2019 Voorstelling: Soir Historique en donderdag 13 februari 2020 Voorstelling: Sometimes, I wonder

18.30 - 22.00 uur

€ 44,50 p.p.

2 x 100 personen

Adres

Zuiderstrandtheater

Houtrustweg 505

2583 WB Den Haag

Jaarlijks trekken de voorstellingen van het Nederlands Dans Theater (NDT 1 en NDT 2) rond de 150.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Beide gezelschappen staan te boek als twee van de meest stijlvolle en onderscheidende dansensembles ter wereld. U kunt kiezen uit twee voorstellingen in thuisbasis Zuiderstrandtheater, Den Haag. U zit eerste rang en kunt dus volop genieten van deze prachtige podiumkunst.

Jubileumseizoen

Het Nederlands Dans Theater viert in seizoen 2019-2020 zijn zestigjarig jubileum. Een goed moment om het rijke verleden van het NDT te eren in de voorstellingen. In ‘Soir Historique’ (1 december) wordt het concept van de kamer als dansthema geponeerd, en hoe dit onderwerp een weg heeft gevonden in NDT’s uitgestrekte zestigjarige oeuvre. En in ‘Sometimes, I wonder’ (13 februari) wordt de avond volledig opgedragen aan voormalig artistiek directeur en huischoreograaf Jiří Kylián. Hij is één van de meest diepzinnige, toonaangevende kunstenaars uit NDT’s geschiedenis, wiens creatieve visies het gezelschap naar ongekende hoogte hebben gebracht.

Volop dans

U wordt ontvangen in het theatercafé, met een glaasje bubbels, koffie of thee en zoet garnituur. Exclusief voor ABN AMRO Bijzonder wordt de dansvoorstelling ingeleid: u hoort over wat de choreograaf inspireerde en wat er kenmerkend is aan de voorstelling. En dan is het zo ver: het gezelschap van ruim 25 dansers laat in drie delen van 25 minuten aan u zien waarom het tot de besten van de wereld behoort. In de twee pauzes die er zijn, kunt u in het theatercafé alvast even met een drankje nagenieten van wat u gezien heeft.

Bewonder een dansvoorstelling van NDT 1 - Den Haag

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube