• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de evenementen van

Bijzonder of over het bestellen van de tickets?

      

Bekijk de veelgestelde vragen

ABN AMRO Bijzonder

Speciale en exclusieve belevenissen, dat is Bijzonder. Beleef ze mee. Wij wensen u

mooie bijzonder-ervaring!

Bekijk de brochure

Maak een zilveren wikkelring

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

Bling bling!

Locatie

Datum

Tijdstip

Prijs

Aantal

ISIS Jewels, IJsselstein

Donderdag 9 januari, donderdag 13 februari, zaterdag 15 februari en zaterdag 7 maart 2020

19.00 - 22.00 uur

€ 105 tot € 175 p.p.

4 x 8 pers.

Adres

ISIS- Jewels
Benschopperstraat 15
3401 DG IJsselstein

Een ring herinnert u meestal aan iets heel moois. Dat hoeft niet altijd uw trouwdag te zijn. Het kan ook een waardevolle vriendschap of gebeurtenis zijn, die u in de vorm van een ring altijd met u mee wilt dragen. Een ring herinnert u daar steeds weer aan en vertelt vaak een (mooi) verhaal. Voor u kan dat verhaal misschien nóg wat mooier en persoonlijker worden, door de ring tijdens een workshop zelf te maken!

Esthetica

De workshop volgt u bij meester goudsmid Marco Breur, bij ISIS Jewels. De naam ISIS is ontleend aan de Egyptische godin van de Esthetica en hier is inderdaad heel wat blinkend moois te zien. Bijzonder is dat de zaak een juwelier en goudsmid in één is. De handgemaakte juwelen in goud, zilver en edelstaal vormen dan ook een groot deel van de collectie. Marco Breur legt u in zijn atelier achterin de winkel stap voor stap uit hoe u tot de zilveren wikkelring komt van uw persoonlijke voorkeur.

Glad of patroon?

U wordt door meester goudsmid Marco Breur ontvangen bij ISIS Jewels, gevestigd in een karakteristiek gemeentemonument te IJsselstein. De meester goudsmid legt uit hoe u met hamers de ring smeedt tot deze naar uw zin is. U kunt kiezen voor een volledig gladde ring of met hamerslag een patroon maken, of juist een combinatie van beide. Daarna maakt u de ring glanzend of mat, of geoxideerd. Ondertussen worden koffie, thee, wijn, fris en hapjes geserveerd. Aan het eind van de avond ‘loopt u er helemaal mee weg’: uw zelfgemaakte zilveren wikkelring!

Bling bling! - IJsselstein