Een compleet verzorgde dag

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

Beleef de finale van het World Tennis Tournament 2020

Locatie

Datum

Tijdstip

Prijs

Aantal

Rotterdam Ahoy

Zondag 16 februari 2020

11.30 - 18.00 uur

€74,95 p.p.

1 x 76 pers.

Adres

Rotterdam Ahoy

Ahoyweg 10

3082 BA Rotterdam

Na de 46e editie van dit jaar wordt er alweer uitgekeken naar het komende ABN AMRO World Tennis Tournament 2020. Van 8 t/m 16 februari 2020 spelen tennissers op wereldniveau om de titel. In 2019 ging de finale tussen Wawrinka en Monfils. De Fransman won in drie sets. Wie zal dit jaar de titel in de wacht slepen? Kom naar de finale in Rotterdam Ahoy!

ABN AMRO lounge

Een bezoek aan de finale van het World Tennis Tournament (WTT) is via ABN AMRO Bijzonder niet zomaar een bezoek. U bent de hele dag welkom in de ABN AMRO lounge. Daar staan de gehele dag hapjes en drankjes voor u klaar. Daarnaast heeft u toegang tot Shops & Bites en Sports Plaza. Daar vinden verschillende activiteiten plaats. Vergeet niet het welkomstwoord van toernooidirecteur en meervoudig winnaar van het WTT, Richard Krajicek. Hij geeft een voorbeschouwing op de finalewedstrijd heren enkel.

Een wedstrijd om van te genieten

Voordat de finales van start gaan, wordt u ontvangen in de ABN AMRO lounge met een walking brunch. Een goede voorbereiding op de strijd tussen de heren dubbel die aan het begin van de middag begint. Welk duo laat zich niet uit het veld slaan? Maakt u zich na dit spel, op voor de finale van de heren enkel die zal worden ingeluid door Richard Krajicek. Na deze laatste wedstrijd en de bekendmaking van de winnaar volgt een borrel ter afsluiting. Hoe dan ook finales om van te genieten!  

Beleef de finale van het World Tennis Tournament 2020 - Rotterdam  Ahoy

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube