Concert in de Posthoornkerk te Amsterdam

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

‘Ghosts’ - Lavinia Meijer en Michiel Borstlap

Locatie

Datum

Tijdstip

Prijs

Aantal

Posthoornkerk te Amsterdam

Vrijdag 13 december 2019

19.15 - 22.00 uur

€ 49,95 p.p.

1 x 300

Adres

Posthoornkerk

Haarlemmerstraat 124-126

1013 EX Amsterdam

Zij wordt als klassiek harpiste wereldwijd geroemd en hij is niet alleen een begenadigd pianist maar ook componist. Met het concert ‘Ghosts’ vinden Lavinia Meijer en Michiel Borstlap elkaar in de muziek van de Amerikaanse componist Philip Glass, de Italiaanse pianist Ludovico Einaudi  en natuurlijk composities van Michiel Borstlap zelf. Geen sinecure, want Glass inspireerde generaties componisten met zijn ‘minimal music’. U ervaart een prachtig concert op een bijzondere locatie.

Volop kwaliteit

Lavinia Meijer is winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht en zijn bekroond met een Edison Award en genieten een gouden- en platina-status. Michiel Borstlap werd in 2017 genomineerd voor de Edison Publieksprijs met zijn solo-album ‘Velvet’. Dat album en zijn album ‘Georg’ vormen deze avond het uitgangspunt voor innemende improvisaties. 

Totaalervaring

De locatie van het concert gaat vast en zeker bijdragen aan een onvergetelijke totaalervaring. U wordt met koffie/thee ontvangen in de Posthoornkerk in de Haarlemmerstraat te Amsterdam. Het concert biedt een mooie kans om deze kerk – ontworpen door architect Cuypers – een keer van binnen te zien. U gaat ongetwijfeld ervaren dat het één uur durende concert uitstekend tot zijn recht komt in dit rijksmonument, waar u na afloop met een drankje en een hapje uitgebreid kunt nagenieten.

‘Ghosts’ - Lavinia Meijer en Michiel Borstlap - Amsterdam

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube