• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de evenementen van

Bijzonder of over het bestellen van de tickets?

      

Bekijk de veelgestelde vragen

ABN AMRO Bijzonder

Speciale en exclusieve belevenissen, dat is Bijzonder. Beleef ze mee. Wij wensen u

mooie bijzonder-ervaring!

Bekijk de brochure

Een heerlijke én interessante middag

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

High tea in Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Locatie

Datum

Tijdstip

Prijs

Aantal

Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen

Woensdag 11 december en zaterdag 14 december 2019, woensdag 11 maart en

zaterdag 14 maart, woensdag 18 maart en zaterdag 21 maart 2020. 

13.00 - 17.00 uur

€ 39,95 p.p.

4 x 40 pers.

Adres

Grand Hotel Amrâth Kurhaus
Gevers Deynootplein 30

2586 CK Den Haag

Genieten van een heerlijke high tea op een historische plek met uitzicht op zee. Dat, in het kort, staat u te wachten deze middag in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te Scheveningen. Wat in 1818 begon als een houten paviljoen met een badhuis, groeide na diverse wijzigingen in 1887 uit tot Kurhaus. Komt u hier om te genieten van de high tea, of voor de historische rondleiding? Juist de combinatie van beide onderdelen maakt deze middag bijzonder.

Kurzaal en Stones

In de loop der jaren is het pand in verschillende handen geweest. Hierdoor zijn er functies weggehaald en weer bijgebouwd. Tijdens de rondleiding ziet u ook de spectaculaire Kurzaal. Wist u dat hier het eerste optreden van de Rolling Stones in Nederland was (1964)? Er brak zo’n chaos uit dat het optreden al na een paar nummers gestaakt werd. Mede door toedoen van de politie werd de Kurzaal nog net niet volledig afgebroken door het rockende publiek.

High tea met uitzicht

De ontvangst is met koffie, thee en/of bubbels. Na de rondleiding van een uur begint de high tea. Deze zal plaatsvinden in de serre met uitzicht op zee. U geniet allereerst van een heerlijke sandwich met gerookte zalm, of wilt u liever die met roombrie, of carpaccio? Na de soep van de dag wachten u allerlei lekkernijen. Wat te denken van de pâte de fruits, de chocolade moelleux en de scones, om maar eens iets te noemen.

Loopt het water u al in de mond?

High tea in Grand Hotel Amrâth Kurhaus - Scheveningen