1/4
ZW NDT_Hoofdpagina_afbeelding_KLEUR_ABNA

Bewonder een dansvoorstelling

Jaarlijks trekken de voorstellingen van het Nederlands Dans Theater (NDT 1 en NDT 2) rond de 150.000 bezoekers in Europa, Amerika, Azië en Australië. Beide gezelschappen staan te boek als twee van de meest stijlvolle en onderscheidende dansensembles ter wereld. U kunt kiezen uit twee voorstellingen in thuisbasis Zuiderstrandtheater, Den Haag. U zit eerste rang en kunt dus volop genieten van deze prachtige podiumkunst.

Interclassics_afbeelding_KLEUR_ABNAMRO_B

 

InterClassics

Maastricht

Het thema ‘Forgotten Classics’ zegt het al: op dit klassieker-evenement bewondert u de meest memorabele automerken die niet meer bestaan. U wandelt langs 25 epische modellen, zoals de Talbot-Lago, Hispano Suiza, Pegaso, Minerva, Bristol en Horch. In totaal zijn er 800 klassiekers te zien van 300 exposanten, waarmee de tentoonstelling is uitgegroeid tot het grootste oldtimer-event van de Benelux.

Ghosts_Blok.jpg

‘Ghosts’ - Lavinia Meijer en Michiel Borstlap

Zij wordt als klassiek harpiste wereldwijd geroemd en hij is niet alleen een begenadigd pianist maar ook componist. Met het concert ‘Ghosts’ vinden Lavinia Meijer en Michiel Borstlap elkaar in de muziek van de Amerikaanse componist Philip Glass, de Italiaanse pianist Ludovico Einaudi  en natuurlijk composities van Michiel Borstlap zelf. Geen sinecure, want Glass inspireerde generaties componisten met zijn ‘minimal music’. U ervaart een prachtig concert op een bijzondere locatie.

Villa_Jongerius_afbeelding_KLEUR_ABNAMRO

 

Art Deco in oude glorie

Rijke kleuren, geometrische figuren en abstracte versieringen – als u Villa Jongerius binnenloopt, stapt u zo in de wereld van art deco. De succesvolle zakenman Jan Jongerius liet de villa en het kantoor in 1938 bouwen. En nu leidt een van zijn kleinkinderen u rond.

Kopie van Juwelen_KLEUR_ABNAMRO_Bijzonde

Juwelen! in de Hermitage

Een van de grote schatten van de Hermitage is de fabelachtige juwelencollectie. Honderden pareltjes daaruit schitteren nu in de tentoonstelling ‘Juwelen!’. De juwelen werden gedragen door tsaren en door de high society aan het Russische hof in Sint-Petersburg. Samen met vele portretten en rijk gedecoreerde japonnen en kostuums presenteert deze tentoonstelling twee eeuwen mode en juwelen. Ook kinderen kunnen enorm onder de indruk zijn van juwelen. Dit evenement betreft dan ook een ouder-(klein)kind-arrangement.

High tea in Grand Hotel

Amrâth Kurhaus

Genieten van een heerlijke high tea op een historische plek met uitzicht op zee. Dat, in het kort, staat u te wachten deze middag in het Grand Hotel Amrâth Kurhaus te Scheveningen. Wat in 1818 begon als een houten paviljoen met een badhuis, groeide na diverse wijzigingen in 1887 uit tot Kurhaus. Komt u hier om te genieten van de high tea, of voor de historische rondleiding? Juist de combinatie van beide onderdelen maakt deze middag bijzonder.

Pieter_de_Hooch_afbeelding_KLEUR_ABNAMRO

Delft door de ogen van

Pieter de Hooch

Delft kende in de Gouden Eeuw naast Johannes Vermeer nóg een uitmuntende schilder: Pieter de Hooch. Eindelijk staat nu eens zijn werk centraal, in de absolute must-see-expositie van 2019-2020 in Museum Prinsenhof Delft. De expositie toont u zijn mooiste schilderijen van binnenplaatsen en interieurs, geschilderd in zijn Delftse periode (circa 1652 – 1660). De dag is pas echt compleet na de stadswandeling waarin een gids u meeneemt door de historische stad en langs de Oude Kerk.

Culinair_Hoofdpagina_afbeelding_KLEUR_AB

Salon Culinaire

Tijdens Salon Culinaire nemen chef-kok Yuri Verbeek en zijn team u mee op smaakavontuur. U geniet van een zesgangendiner met bijpassend drankenarrangement en dat niet alleen! De avond staat bol van humor, emotie en verrassende en verbazingwekkende culinaire elementen. Per gang krijgt u uitleg van de chef-kok en een sommelier kan de wijnen toelichten. Genieten en beleven staan voorop deze avond!

ZW Blok_Wikkelring.jpg

Bling bling!

Een ring herinnert u meestal aan iets heel moois. Dat hoeft niet altijd uw trouwdag te zijn. Het kan ook een waardevolle vriendschap of gebeurtenis zijn, die u in de vorm van een ring altijd met u mee wilt dragen. Een ring herinnert u daar steeds weer aan en vertelt vaak een (mooi) verhaal. Voor u kan dat verhaal misschien nóg wat mooier en persoonlijker worden, door de ring tijdens een workshop zelf te maken!

ZW Amsterdam_boven_en_onder_Hoofdpagina_

Amsterdam van

boven en onder

Na 15 jaar graven, rails leggen en veel testritjes rijdt de Noord/Zuidlijn sinds juli 2018 voor iedereen. De lijn is uniek in de wereld, niet door zijn lengte (‘slechts’ 10 kilometer) en ook niet door het aantal passagiers per dag, maar wel door de vele unieke bouwmethoden en de enorme uitdagingen van een stad die in een moeras gebouwd is. Een gids neemt u mee op tour langs de nieuwe route.

ZW - WTT_edited.jpg

Beleef de finale van het WTT 2020

Na de 46e editie van dit jaar wordt er alweer uitgekeken naar het komende ABN AMRO World Tennis Tournament 2020. Van 8 t/m 16 februari 2020 spelen tennissers op wereldniveau om de titel. In 2019 ging de finale tussen Wawrinka en Monfils. De Fransman won in drie sets. Wie zal dit jaar de titel in de wacht slepen? Kom naar de finale in Rotterdam Ahoy!

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube