Het grootste oldtimer-event

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

InterClassics Maastricht

Locatie

Datum

Tijdstip

Prijs

Aantal

MECC Maastricht

Vrijdag 17 januari en zaterdag 18 januari 2020

10:30 - 13.30 uur

€ 44,95 p.p.

2 x 100 pers.

Adres

MECC Maastricht

Forum 100

6229 GV Maastricht

Het thema ‘Forgotten Classics’ zegt het al: op dit klassieker-evenement bewondert u de meest memorabele automerken die niet meer bestaan. U wandelt langs 25 epische modellen, zoals de Talbot-Lago, Hispano Suiza, Pegaso, Minerva, Bristol en Horch. In totaal zijn er 800 klassiekers te zien van 300 exposanten, waarmee de tentoonstelling is uitgegroeid tot het grootste oldtimer-event van de Benelux.

Loewy’s Studebaker

Een van de topstukken van de beurs is de Studebaker Champion Regal Deluxe Starlight Coupe (1950), beschikbaar gesteld door het Louwman Museum (Den Haag). De bolide werd ontworpen door de bekende industrieel ontwerper Raymond Loewy (1893-1986) en wordt gekenmerkt door zijn ‘kogelneus’ en details geïnspireerd op de luchtvaart. Loewy was vorige eeuw ook verantwoordelijk voor de restyling van de

Coca-Cola-fles en het logo van sigarettenmerk Lucky Strike, alsmede voor het ontwerp van de Frigidaire-koelkast, het Nederlandse Sprintertreinstel en het eerste interieur van de Concorde.

Echte autoliefhebbers

De beursmanager van InterClassics heet u welkom, onder het genot van een kopje koffie of thee en Limburgse vlaai. Een echte kenner en autoliefhebber neemt u vervolgens mee in een presentatie over de beurs en haar topstukken. Aansluitend op de presentatie is er een uitgebreide lunch. Daarna bent u vrij om gedurende de middag de beurs op eigen gelegenheid te bezoeken.

InterClassics - Maastricht

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube