• Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de evenementen van

Bijzonder of over het bestellen van de tickets?

      

Bekijk de veelgestelde vragen

ABN AMRO Bijzonder

Speciale en exclusieve belevenissen, dat is Bijzonder. Beleef ze mee. Wij wensen u

mooie bijzonder-ervaring!

Bekijk de brochure

Op smaakavontuur in De Kokkerie

Altijd anders dan anders en altijd met iets extra’s. Dat is ABN AMRO Bijzonder. Heeft u ook zo’n zin om erop uit te gaan? 
Iets om naar uit te kijken is de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament. Zoekt u een mooie gelegenheid voor een dagje uit samen met uw (klein)kind(eren)? Kom dan naar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ in de Hermitage.  Wilt u zich echt eens verbazen over wat er culinair allemaal mogelijk is, kom dan naar Salon Culinaire. Dit is niet zomaar een zesgangendiner met bijpassende dranken, u gaat een waar smaakavontuur tegemoet! 
Dit seizoen treft u weer een zeer gevarieerd aanbod met voor ieder wat wils. Bekijk het complete aanbod. 


Bent u geïnteresseerd? Reserveer dan snel uw ticket(s)! 

Salon Culinaire

Locatie

Datum
Tijdstip

Prijs

Aantal

De Kokkerie, Delft

Vrijdag 22 november en zaterdag 30 november 2019, vrijdag 31 januari, zaterdag 1 februari, zaterdag 22 februari,  vrijdag 21 februari, vrijdag 6 maart, zaterdag 7 maart, donderdag 19 maart en vrijdag 20 maart 2020

18.00 - 22.00 uur

€ 64,50 p.p.

4 x 22 pers.

Adres

De Kokkerie

Buitenwatersloot 42

2613 ST Delft

Tijdens Salon Culinaire nemen chef-kok Yuri Verbeek en zijn team u mee op smaakavontuur. U geniet van een zesgangendiner met bijpassend drankenarrangement en dat niet alleen! De avond staat bol van humor, emotie en verrassende en verbazingwekkende culinaire elementen. Per gang krijgt u uitleg van de chef-kok.

Culinaire creativiteit

De Delftse chef-kok Verbeek haalt zijn inspiratie uit alledaagse dingen en dat leidt meestal tot verrassende culinaire creaties. Kaviaar met eetbare goudspray bijvoorbeeld, is waar u de avond mee begint. Het afgelopen jaar heeft Verbeek zich vaak laten inspireren door producten die ‘in het wild’ zijn te vinden op Nederlandse bodem en in Nederlandse wateren. Zo is uw voorgerecht vanavond een op de huid gebakken zeebaarsfilet met ingrediënten uit de Nederlandse duinen.

Zesgangenbelevenis

Het smaakavontuur zal plaatsvinden in De Kokkerie, een bijzonder plekje aan de gracht in Delft. Achterin dit authentieke pand bevindt zich een kookstudio waar Verbeek en zijn team alle creatieve ideeën omtoveren tot gastronomische ervaringen. U volgt hier zelf een mini-workshop van 20 minuten, waarna u het diner met drankenarrangement per gang gaat beleven!

Salon Cilinaire - Delft